De Bruin Kartonnage

In 2014 is ons bedrijf uitgebreid met een afdeling kartonnage.
Met ons team van specialisten ontwikkelen en produceren wij met 8 nieuwe machines op onze locatie langs de A7 innovatieve verpakkingsoplossingen geheel op maat voor onze klanten.
Hierbij kunt u denken aan verpakkingen van massiefkarton en golfkarton, al dan niet gecacheerd met drukwerk. Ook kunnen we direct in full colour printen op golfkarton, zeer geschikt voor kleine oplagen verpakkingen.
Naast verpakkingen ontwikkelen en produceren we ook diverse display's, interieurs en allerlei andere producten van massief- en golfkarton.


Century 1650G volautomatische stansmachine


Met onze ZUND snijplotter en bovenfreestafel maken we de ontwerpen voor onze klanten. We kunnen hiermee materialen tot een maximale dikte van 25 mm verwerken en daarmee onze opdrachtgevers voorzien van een één op één model van bijvoorbeeld de gewenste verpakking. Ook maken we met deze machine kleine series tot enkele honderden stuks verpakkingen.


In productiehal 2 staat onze boxmaker van Göpfert. Een duizendpoot in het verwerken van golfkartonplaten met een maximaal formaat van 1400 x 4000 mm. Met deze machine produceren we een breed scala aan fefco verpakkingen.


Onze kartonage bestaat verder onder andere uit:

- cacheermachine tot het formaat 1100 x 1450 mm
- printer voor golfkarton tot het formaat 1050 x 4000 mm
- stansmachine voor massief- en golfkarton tot het formaat 1000 x 1400 mm
- langsnaad plakmachine voor het sluiten van de fabrieknaad

Rambolinie Imperia E

 


Voorbeeld van een display, gecacheerd met drukwerk en in model gefreesd met onze ZUND.


Ontwerp van een verpakking voor 3 biersflesjes met een glas.


PostverzenddoosLange kokerdoos zeer sterk dubbelgolf EE kartonGecacheerde brievenbusdozen.Een typisch product van onze boxmaker.

Amerikaanse vouwdoos in dit geval een verhuisdoos, voorzien van handgrepen.